Alla inlägg under oktober 2008

Av bessibus - 12 oktober 2008 18:13

ja ni, efter helgen är jag nu hemma, äntligen, sitter här nu och kollar igenom allt med ett internet som är någolunda snabbt. det min moster hade hinner jag ju hit och tillbaka innan ngt hände..

har inte gjort så mkt idag, gick i lite affärer och sen hämtade vi mamma, drog hem till min moster och åt sen bar det hemmåt typ, sen har jag suttit här en stund. ska kanske kial snart. vi får se hur de blir med det.

veckan vet jag inte hur den ser ut, mest typ komma ikapp på allt som jag missat. men det går nog bra. i hope.

hur som helst i musikvägen är det verkligen rock för mig, det är så himla härligt, och i helgen har jag mest lyssnat på green day,.

så även dagens låt blir en green day låt dvs.

green day - holiday

ur skön låt. love it!

bjuder på den här, ha det bäst puss hej!

/e

Av bessibus - 11 oktober 2008 18:57

jag är ju fortfarande i gävle som sagt och idag va jag o min moster i valbo och kollade runt lite.

hon skulle ha en tröja eller tunika och jag skulle ha en tröja, fast jag visste exakt vad jag ville ha. det visste inte hon.

det slutade iaf men att vi åkte hem med en varsin tröja.

hon med en tjockare enkel vit tröja från staduim 199kr medans jag köpte en 2/4 i armarna, och en längre, går ner över rumpan om man vill det, "lågt" skuren fram o bak, i en mörk knallig rosa, för 129 kr.

helt nöjd ed mitt köp.

efter dte gick vi en kort promenad och gick sen hem o åt.

efter det va vi o kollade p ånågra nybyggdahus, mkt fina o dyra, skulle inte direkt vilja bo där tror jag.

 de va min dag idag.


imorgon ska jag ju hem, kommer säkert runt 6 fast mamma sa 4.

då ska jag göra det sista på 1600-talet och sen bara va.


ja, det är väl de jag skulle säga. o dagens låt det är nog:

volbeat - the garden's tale


ha det bäst därute. puss.. eller poponis som några vet betydelsen på

/e

Av bessibus - 10 oktober 2008 20:15

och för er som inte fattar rubriken är det gävle.

jag är i gävle stad. ska spendera helgen här som tidigare sagt tror jag. bor hos min mostersom jobbar så idag när jag kom hade hon inte slutat så jag drog runt på stan i ca 1h, höll på att dör av värmeslag. märkte där att jag fortfarade va sjuk. men köpte iaf en ny ansiktsrengöring, som jag även provat och är iaf nöjd för tillfället, det är neutrogenas 2in1 grejj :P kostade ca 65kr på kicks.

ger mer info om jag ärnöjd elle rinte senare :P

vad hände rnu då? jo hade tänktvara lite social med min moster o kolla lite på tv med henne omysa lite till ngt tv program.

imorgon ska vi till valbo elle rvad det heter och kolla runt lite och jag vill köpa en grön lång 3/4 tröja.

men vi får se hru de blir.

aja. ha det bäst.

/e

Av bessibus - 10 oktober 2008 09:34

glömde det med dagens låt så här kommer det.

dagens låt är:

the garden - mirah


Av bessibus - 10 oktober 2008 09:22

ja kära läsare idag är det fredag igen och äntligen helg. jippi, kanske inte så kul eftersom jag fortfarande inte är frisk och för att min helg ska spenderas i gävle..

men men, måste man så måste man, kanske är bra att komma bort en liten stund, att få tänka på allt i mitt liv. det skulle nog behövas. jag börjar bli lite av ett vrak känner jag.

hur som helst, mamma ska till sundsvall och jag får inte va ensam hemma, för hon tyckte inte att jag åt tillräckligt sist.. så ska bo hos min kära moster i 2 dar. det blir nog bra men är inte så peppad på det.

ska dra runt på stan i 1h också för när jag kommer dit har hon inte slutat än så jag hoppas på en liten peng från mamma att köpa ngt fin för. skulle vilja ha ett set med mössa, halsduk o vantar o ngn tröja, men vi får se.

sen kommer jag hem på söndag igen runt 4 sa mamma man det blir nog mer typ 6 om jag känner henne rätt.


hur som helst kände mig duktig som fan när jag klev upp i morse och cyklade iväg till skolan för att lämna pengar till kakor och kolor som vi har sålt. grymt impad av mig själv. sht vad jag ville stanna, men jag orkar inte, jag höll ju på att dö av att bara cykla dit, och på vägen hem, herregud, jag typ kallsvettades, jag frös och kokade samtidigt, de va sjukt hemskt.


vad händer nu då? jo jag vill se på en film sen ska jag kila in i duschen och packa o diska, o lalala.

sen bär det av när mamma kommer hem.


nu kallar filmen, vi hörs.

/e

Av bessibus - 9 oktober 2008 17:30

dagens låt är från filmen wanted. (of course)

en grym låt som vekrligen är jag i musik.

The Little Things - Danny Elfman

sjukt bra låt, skit i videon, kvaliten är ju inte bra, men det är iaf scener från filmen.  ha de bäst.

/e

Av bessibus - 9 oktober 2008 14:04

jag laddade ner en film idag.

en film som jag såg trailern på igår. wanted heter den.

med skådisar som, angelina jolie, james mcavoy, morgan freeman.


jag tycker att filmen va bra, det är typ lite jag film, haha. grym action o lalala. det dåliga är att ibland kan jag tycka att det blir lite för mkt, eller mer typ orealistiskt. men det är ju jag. jag gillar när det blir såtill en viss grad. ;)

jag tycker att ni ska ge den ett försök. kolla på den.

av 5 möjliga e får den:

eeee

bara för att jag typ brukar gilla lite "koko" filmer :P

tänkte bjuda er på trailern. ha en fortsatt trevlig dag.

/e

Av bessibus - 9 oktober 2008 09:24

hej allihopa, ni blir fler o fler, det gillar vi, så tack :D

jag är sjuk idag igen så vad händer liksom idag?

inte mkt, as always, nej men jag hade tänkt att kanske försöka mig på att städa mitt rum, skulle vilja få in höstkänslan in dit nu, ska leta fram lite ljus och sånna saker, så det blir nog mysigt. sen har jag grov lust att bara, kolakakor eller sirapskakor som vissa kallar dom. vi får se hur de blir med det. sen måste jag även göra klart 1600-tals läxan.  har inte så mkt kvar men det jag har kvar tycker jag har varit mkt svårt att hitta fakta om. men det ska nog lösa sig, och sen beordrade mamma mig att gå ut med sopor. snark. jag orkar inte det, det är så drygt och äckligt efter som ingen på denna gata vet hur man gör typ, så det är ju typ sopor överallt i vårat soprum, det är så vidrigt.

sen va hon så snäll att hon också sa åt mig att ta fram ngt som lockade ut frysen att äta, vad har vi i frysen, det ekar ju typ där, ska se om jag hittar ngt md kyckling, det vore nog gott, det tråkiga är ju att jag knappt känner ngn smak. och aptiten är inte så stor, även fast jag säger att jag vill baka, är det konstigt nog för att baka inte för att ta idag xD

det är väl vad jag ska göra idag och typ dö av. kommer va helt slut sen. då somnar jag fort sen då iaf.

apprå på det, jag skulle vilja se filmen wanted, ska försöka ladda ner den. det är liksom grov action. me like, och jag har tröttnat på filmerna jag har hemma, har ju sett dmo x antal ggr, + att vi inte har så många.

vad det gäller musik för dagen är det gammalt som gäller, jag kollade in en i min klassblogg, (sooeet.blogg.se) där hade hon lagt ut lite beatles klipp, oh älska dom, dom är ju så sjukt bra, dom får en på bra humör, speciellt, help videon, den älskar jag :D

så gammal musik idag, ska ladda ner lite monica zetterlund, och lite annat smått o gott hade jag tänkt, dagens låt och ngt mysigt klipp kommer senare.

ha en bra dag säger jag nu.

/e

Ovido - Quiz & Flashcards