Alla inlägg under oktober 2008

Av bessibus - 6 oktober 2008 13:27

musik är väl vad min dag bestått av, har inte kunnat sova ett skit, ska nog försöka om en stund igen, det är ju bästa medicinen.

så tänkte ge er låtar ag har fått smak för igen.

älskar coldpaly låten, den berör mig så enormt.

enjoy

/e


Av bessibus - 6 oktober 2008 09:24

ja ni, idag är jag sjuk, jag är så himla jävla förkyld. hosta har jag fått också. hostade så mkt ett tag att jag nästan spydde.. riktigt najs asså.

pencillinet gör att jag känner mig lite sär på ngt vis, vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. så sitter här nu, ska göra 1600-talet hade jag tänkt. det ska lämnas in imorgon, får se om jag kommer då, det lutar inte direkt åt det hållet nu inte. häller i mig vatten snyter mig hur mkt som helst, fattar inte att så mkt han rymmas i ens skalle, helt galet. funderar på att gurgla saltvatten för att få bort bakterier i halsen, men då spyr jag tror jag.

jag orkar inte va sjuk, jag hatar att va sjuk, men kan inte göra  ngt alls. man bara är och har tråkigt hemma. hatar det.

ja det blir väl min dag, ska försöka äta ngt också men har inte mkt till aptit.


dagens låt:

Lars Eriksson - Rejected love


ha en bra dag alla därute. tack för att ni kolla rin min bogg.

/e

Av bessibus - 5 oktober 2008 20:28

repeat - repeat - repeat - repeat - repeat - repeat - repeat - repeat - repeat


Av bessibus - 5 oktober 2008 18:17

började med pencillinet idag, orkar inte direkt med biverkningarna,
det räcker med att jag är grymt förkyld. 
så vi får hoppas på att jag klarar mig utan dom. 
sitter nu hemma o kurerar mig, känner mig helt "förstörd", de va längesen jag va såhär förkyld. sen jag va sjuk överhuvudtaget.
vill även säga tack till hubbe, fy fan va jag är glad att hon finns just nu.<3

bollen är tom. men det blir bättre eller hur?



vad ska jag göra ikväll då? inte mkt, ligga under mitt täcke och bara va. orkar typ inget annat. funderar på att skippa skolan imorgon, kommer jag orka med den likosm? samhällskunskap 1h, ledig i 3h, bild o form i 2 h. känns lite ovärt i mina ögon just nu, då är jag hellre hemma och gör mig frisk än att gå på cp lektioner. tisdagen då? det vill ja inte missa, då har vi naglar, skit kul :D sen på onsdag har jag psykologi och sen ska jag se på film. troja i skolan på svenskan, vi håller på om det anika grekland, ska skriva om olympiader, typ, men ska iaf se den, så vi drar över med 1h då, och slutar 12-30 ist för 11.30 men vad gör det en gång liksom. sen på tors är det samhäll och idrott, skippar nog idrotten, kan ju fan inte ens andas normalt nu, och på fredag är det hantverk hela dagen typ psykologi på sisa lektionen, annars så, undrar om de va då vi skulle ha med oss 1 modell.. måste ragga en sån isf. det blir nog lätt. haha. ja det är min vecka.

känner mig grymt pepppad för det. not!


aja, dagens låt:

lifehouse - everything


ha det gött. puss

/e

Av bessibus - 5 oktober 2008 13:53

pillren är tagna, nu är det bara wait and see.. and hope for the best.

otherwise i hope you're there.

/e



Av bessibus - 5 oktober 2008 13:00

3 piller. ett liv.

3 piller ska göra mig hel.

3 piller ska göra allt normat igen.

3 piller ska tas.

2/3 är tagna, om en stund är alla tagna, då kan allt bli normalt igen.. right?

/e


Av bessibus - 4 oktober 2008 10:14

idag är den härliga dagen kanelbullens dag :D och jag älskar kanelbullar. det är ju så jävlagott. haha, så lite senare idag hade jag tänkt ta en tripp förbi sara och köpa en bulle på kafet där hon jobbar (trianon) gör det du med vettja :D så ska ragga på sällskap, sen om inte annat ska jag träffa tessi. men det får vi se om. hur som helst. ska även stoppa i mig en tablett och hälla i mig vatten.

btw jag vaknade klockan 8.45 idag :D pigg! helt galet, men la mig ganska så tidigt, tessi ringe vid 23 så vi snackade ett tag o sen la jag mig. så gick upp och duschade och tvättade håret, förövrigt såg jag ut som en jävla fågelskrämma, efter all tupering som jag besparade mig själv från att kamma ur, så en hårinpckaning va på sin plats.

nu sitter jag här och dricker mtt förkyldningshämnande te, ska strax fixa mig klart ochta en tripp till willys, sen ringa tessi och sådär. å så ska jag ju förbi sara som tidigare nämnt, ja det är väl min dag.

/e

Av bessibus - 3 oktober 2008 19:13

ja jag va ju hos doktorn igår och lämnade ett urinprov för att testa om jag har urinvägsinflamation eller inte, o jo men kolla visst had ejag det!

så pencillin o 7-10 dareler va de nu än va.. jippi.. skit kul. aja, ska börja på måndag så jag kan va ute lite imorgon. man ska ju inte blanda medicin med alkohol så..  

men men, har typ glömt bort hur det är att kissa normalt. haha.

det är ju lite smärta om vi säger så och ni killar ska va glada att ni typ inte har det! än en gång visar vi kvinnor att vi är det starkare könet.

ville bar påpeka det.

har inte så mkt att skriva om min dag, va i skolan heela jävla dan, 08.30-16.30 jippi. men vi lekte ju hela dagen förutom på sista lektionen då vi hade muntlig redovisning på psykologin. det gick helt okej, min röst va ju helt fuckad, men men inte mktatt göra åt det eller. vi va i 2 små grupper och de va typ bar folk från vår klass där, och en annan haha, och jag hamnade i en grupp där de bara va stylister :D vilket gjorde det inte nervöst alls, de va ju bara att läsa på.

hackade lite och tappade totalt bort mig ett tag, men det gick ju bra.


en sak som är "dåligt/bra" men stylist linjen är när man kommer gående som på bilderna under, från förra inlägget är att man får alla blickar åp sig och alla vet vilken klass man går i. haha, ,men vad det är bara avundsjuka på att jag får göra de de vill göra men inte kan ! haha, självgoda jag. ^^


o lyssna här igår va jag o kollade lite på hockey i ishallen, nu lär jag få många på mig men almtuna suger, då å då, de spelade mot aik. haha, aik ledde med 5-0 när vi gick.. haha, helt galet, men men,livet är inte alltid lätt eller.

sålde 2 brukar igår också, 1 kola o 1 kakor, jippi, så är det bara 1 kola o 3 kakor kvar.  och jag har 1 vecka på mig. men det klarar jag, det är bara blinka lite fint till folk så. som alltid ;) det är min grjj^^ror jag xDhaha


dagens låt då? jo det är lite svårt idag, men jag tror att dessa passar för dagen.

Markus Krunegård -  jag är en vampyr

volbeat - the garden's tale

Laurel Music - Dreams And Lies


ikväll innan jag går o lägger mig blir de en ibumetin och jag bokstavligtalat häller i mig te och vatten just nu, funderar även på att gurgla saltvatten som då tar bort bakterierna i halsen, skit äckligt men vad gör man inte för att bli helt frisk igen asså.

mina bästa tips när man har ont i halsen eller är förkyld är att dricka vatten typ hela tiden, det är skit gott tycker jag att ha en flaska med iskalltvatten men sig hela tiden som man sippar ut också typ hela tiden, och att ha som ett mål att dricka ca 2-3 l rent vatten varje dag, + annat te och sånt, ett skit bra te som är gott och förkyldnings hämnande är grönt te med citron och ingerfära smak, skit gott och man känner på en gång hur det lenar i halsen, så det skulle jag satsa på i tider som dessa finns att köpa på tehörnan tror jag att det heter det ligger iaf i forum gallerian här i uppsala stad där jag bor kostar ca 25-30kr helt värt! att även ha ngt vamt om halsen som en skön sjal eller halsduk, och att äta mkt frukt och sånt, även att gurgla med äckliga saker som salt vatten och vitlöksvatten har jag också hört ska vara bra. att snacka lite är också väldigt bra.

detta blev ett långt inlägg, hoppas att ni orkar läsa det handlar om hur ni kan bli friska fortare.

hur sm helst, ska kurera mig ordenltligt nu.

ha det bäst, tack alla läsare, ni är underbara och vill fixa ett fel, skrev att jag hade 153 unika besökare förra månaden.. de va fel , de är 164. så tack till er.

/e

Ovido - Quiz & Flashcards