Alla inlägg under februari 2009

Av bessibus - 8 februari 2009 13:43

nerå men rock är jaävligt bra o alla måste ju ngn gång ha gillat en rockballad åtminståne!

tänkte bjuda på lite bra musik här nu.

nomy äre som gäller och jag bjuder på you better die young

enjoy people!

/selin

Av bessibus - 8 februari 2009 11:49

..enligt mig iaf! de flesta låtar sög.. (som vanligt..typ) men programledaren!! herregud vad jag störde mig på henne! och alla hennes klädbyten o att hon verkade anstränga sig sp himla mkt! de va så... fejk typ.

nej diss på detta!

efter melodifestivalen som sågs m moa tessi o pettersson drog moa hem o vi som va kvar satt o snacka ett tag, sen runt jag vet inte när drog vi hem. glömde ladda mobilen med pengar men ska görat idag om inte annat. så jag kan nås igen!


idag består inte av så himla mkt, ska kanske dra till stan men vet inte om jag pallar så ska väl ta det lugnt o plugga lite. har prov i trafikkunskap på fredag, och ärligt är det itne min starka sida. faktiskt inte, men ska fan få bra på provet o kunna detta nu så jag slipper plugga så mkt till teoriprovet jag typ gör om ett år.. -.- ^^


nej allt för tillfället, tjenixen people.

btw för att va så många som kollar in bloggen just nu är ni ganska dåliga på att kommentera, så kör på, men typ vad som helst!


/selin


Av bessibus - 7 februari 2009 12:55

alltså datorn är inte så kul. jag menar vad gör jag, jag sitter här, o gör inget! typ inte mkt värda människor vid msn, de som är är ju så inte vid datorn! o bdb är dött, bloggen är lika "död".

så datorn är för mig helt OVÄRD! utan folk innne på msn. jag menar jag sitter typ bara här o väntar på bättre tider.

ska kanske kolla på ngn film. mitt nöje, haha, har tagit bort lite filmer, hade liite för många ett tag tyckte jag, jag menar alla va ju inte så värda!

nej datorn är inte så kul men ändå är jag "beroende" av den!! helt hemskt!

nej nu blire film, hör av er om ni vill ngt folk!

/en uttråkad selin

Av bessibus - 7 februari 2009 10:25

va hemma igår, sket i skolan, vet ej om jag skrivit de eller ej, men så äre.

runt 4 ringde tessi o vi bestämmde att vi skulle hitt på ngt^^

vi gick på bio, vi såg i taket lyser stjärnorna. så himla bra, men bio stämmningen va helt störd! snacka om att folk i 13 o uppåt kan va riktigt irriterande ibland! när vi kom låg de en jacka på golvet vid min plats, jag frågade om jag skulle flytta på jackan som tillhörde av av 3 tjejer i typ 14-15 års åldern, vad svarar hon?! NEJ! bitch, jag flyttade inte på den, jag trampade på den, hon får fan skylla sig själv!!

haha o allt snack i salen, folk skrek håll käften för att de skulel va tysta när filmen börjat, säger ba OMG! hahah! haha reaktionerna när samuel haus kom då. haha, hela salen blev typ "shit va snygg han är" hahah, asg.


men men efter bion gick vi till donken o köpte kaffe o snackade lite, mysigt.

vi tog bussen hem, gick på toa i tvättstugan o jag tänkte sova hos tessi men de gick inte så bra. så blev hemma.. men ikväll kanske.

o vilken trafik de va på min mobil! helt otroligt, danne ringde 3 ggr runt 3..  men han väckte mig så va lite sur så sket i att svara, förlåt, men hellre det än att jag är allmänt otrevlig!! o sen sms attacker på morgonen! (runt 6-7-8, helt sjukt, så nu har jag slut på pengar på mobilen.. så ska fixa mig o springa o ladda på lite. så jag kan svara sen liksom.


de va de liskom, tack tessi för en helt värd kväll! :) <3

 /selin

Av bessibus - 6 februari 2009 15:05

ja så sant som de va sagt äre. jag va hemma idag, har sett på film lagat eat o bara varit. det har varit såå skönt! har leddat ner the fast and the furious filmerna, ska se dom snart, har sett den första men de andra har jag inte sett, trodde de ba fanns 1 också men så ba tydligen inte fallet.


                                           

måste ju också säga att filmerna innehåller ögongodis. paul walker är väl ändå riktigt snygg? ;)

bjuder på en trailer längre ner(ursäkta den dåliga kvaliten..) 

ha det gött people,

/selin

Av bessibus - 6 februari 2009 09:51

hah fjäskande rubrik blev de, men kände för lite mer variation än god morgon sverige.

hur som helst, sitter här och dricker kaffe, åt nyss frukost. shit va skönt att ha sånna här fredagar! börjar liksom typ 13. valfri lektion typ. o sen inv som jag inte har idag mellan 14.30-16.30 inte lika kul men vaddå SOVMORGON liksom ;)

så vad händer idag för min del? jo borde kanske dra till skolan, får se. marina (min klassföreståndare) ville snacka med mig igår men vi fick aldrig ett tillfälle så idag vore ju bra om hoon va där. jag blir alltid liksom skit nervös när lärare vill snacka med mig. nu e de som går i mitt huvud ig-varning (haha, känns inte så troligt) över min frånvaro som blivigt ganska "stor" på sista tiden, ska liksom inte ljuga men peppet har inte varit där, o så. eller om mina kurator besök, vf jag går dti liskom, de är de mest troliga att hon kan fråga mig om.

eller så skiter jag i skolan idag. jag menar det är FRIVILLIGT!!


emn skulle behöva se över min ekonomi o kolla utgifterna jag VET kommer denna månad. o hur mkt jag får över o så, jag för ju kassabok nu för att se vart mina pengar tar vägen, jag menar jag köper typ inget men ändå har jag inga pengar fattar inte hur de går ihop. så hade tänkt köra på kassa bok i ngn månad så jag ser vad jag köper typ o då kan "ändra" på mina vanor typ.

200 kr vet jag ska bort nu inom 1 vecka! känns inte dunder bra, när jag har typ 400 kr!! skulle även behöva köpa lite krämer, en ny, ansiktskräm eller ett serum, lutar åt serum, o sen ngt nytt att smörja in kroppen med, blir ngt budjet nu när pengarna sviken annars hade jag nog tagit en tripp till the bodyshop.


ska så börja spara pengar! till vår kläder o så ska jag fjäska åt mig en jeansjacka o ett par jeans av mor kanske. skulle behövas.
funderarpå att ta bort 400kr varje månad till kläder. vår kläder asså för de har jaginte mkt av!


nej långt o rörigt inlägg blev de. fler kommer nog under dagen, men kanske liite mer roliga.

ha en bra dag,

/selin

Av bessibus - 5 februari 2009 19:41

...de funkar inte!!!! arg! kunde kopieraförut men de verkar ju inte funka längre, vilket betyder betalning 20 kr, har inte de jus nu på mobilen, frå ladda på imorgon dådå så bilderna kommer upp någorlunda fort!


nej nu tappade jag lusten till allt. ska ta o diska lite nu o sen få å göra en liten skrubb bestående av salt o olja, ska göra en m mindre antal korn till ansiktet o en med mer korn till kroppen, det braiga med detta är att de är billigt o kroppen får bort gamla, döda husceller o blir återfuktad samtidigt, ska även köra på en ansiktsmask tror jag. kanske även tvätta håret, men de e mkt osäkert, tror inte jag gör de. orkar ine pilla m det ikväll. sen blire väl tv:n som gäller, vad re påden ikväll då?

well you never know!


btw lite dagens:

dagens asg: sara's vurpa i skolan.. I SKOLAN! hahaha, ska inte ta de ngt mer men skade glädje är nog den sanna glädjen, gud va vi skrattade^^ kulkul..

dagens replik (fel hörning (?)): "du är så vacker när du röker" hörde sara, jag sa: du har lite svart på kinden, o för er som inte vet är sara nuförtiden verklien emot rökning. good girl!
men men kul va de!


musik nu då. ska hitta ngt härligt åt er. (lindell du lär typ gilla detta.. )

som sagt bilder kommer. hänvisr just nu till min bilddagbok. där heter jag busiga-unge. kolla in det!


tillsvidare, tjenixen.

/selin


Av bessibus - 5 februari 2009 18:22

japp temna dag i skolan idag, de började med ínfo om flykingar o rättigheter. va de typ 40 milj som va på flykt? mkt va de iaf.hur som helst de va en kille o en tjej som snacka, haha, snacka om att snubben typ kollade på mig^^ haha, men verkligen typ heela tiden o tydligen va de inte bar jag som märkte de utan även de som satt lååångt ifrån mig xD
men men sen va de rast o sen info om svält o annat, rättighet till mat ska jag nog säga snacka om att mkt folk svälter, tkr såå synd om dom! typ var 5:te person i världen har kronisk hunger! dvs att de inte kan äta sig mätta, :o helt sjukt!

sen va de en lååååång föreläsning ska jag kalla detta om hedersmord mm, de va intressant men att sitta på en obekväm stolo lyssna i 2 h GÖR en trött, somnade nästan typ. så sara o jag stack hem till mig o sket i sista föreläsningen på ca 1h. men vi satt inte direkt o fikade jag gjord emin läxa, 60-tals makeupen. SVÅRT! o jag va ngt okoncentrerad. haha. men de va vi båda, typ mentrevligt va de så TACK! <3

bilder på sminkningen o allmänt hon o jag i ett nötskal kommer senare, måste bara få dom först ;)

imorgon äre fredag, vet ej om jag drar till skolan eller ej, känns som att jag kommer vara ensam! vi ska få se en 20-tals sminkning, i 1 h, känns lite onödigt, aja får se, om jag går jag 13-14.15 och lektionen är som "frivillig".


jag åt nyss, fan va bra jag är på mat xD ska väl diska snart med.

allt just nu, bilder o musik kommer sen, LOVAR!


/selin

Ovido - Quiz & Flashcards