Alla inlägg den 29 januari 2009

Av bessibus - 29 januari 2009 20:27

em jo med mig e de "okej" de lunkar åp liksom, har inte tagit temp än, men ska, ska strax in o duscha också, o sen typ lägga mig framför tv:n.


vill bara tipsa om en låt.

muse - falling down.


ha det bäst.

/selin

Av bessibus - 29 januari 2009 15:06

ja ni ser rätt, är jag sjuk?

jag gick nämnligen på stan en stund efter att vi slutat o helt plötsligt så känner jag  smärta mellan halsmandlarna typ, (svårt att förklara), så jag tryckte lite o helt plötsligt strålar smärtan uppåt. jag vrider lite på huvudet o smärtan är bestående, jag lutar nu huvudet bakåt o BAM! fan va ont de gör nu då? det strålar ut smärta i hela huvudet mest mot tinningara men med utgångspunkten runt halsen typ.

ska upplysa om att vägen hem aldrig varit så jobbig, ringer mamma på vägen o berättar läget.

kommer hem känner att ngt är fel, jag känner mig grymt hängig, kollar om jag har feber.

vad visar termometern?

jo, 38,2! men hej elisabeth, sjuk o allt. detta va ju helt underbart kul.

ringer till mot igen, o hon ba jag men hoppsan typ, ring om det blir värre, ska jag komma ehm o kolla till dig? kanske köpa ngt att äta, vill du ha glass?

haha, söt hon kan va ibland. hon sa ring om det blir värre då får vi ringa docktorn eller dra in på akuten, (hon syftar på de där m smärtan).

mammas teorier om detta är, ngt ämne i halvfabrikat maten vi får iskolan, ngt nytt spårämne elle rngt som jag då reagerat på eller början till halsfluss..

jag tänker CANCER!!! nej nu driver jag lite, men jag är faktiskt lite orolig, har aldrig kännt så här förut, me de ordnar sig säkert!


så nu sitter jag här, emn en tafflig förklaring om hur jag mår, allt värker just nu från hals till huvud. känner mig grymt hängig.

nej nu ska jag mysa till de, täcke, kuddar, vatten, te o ngn frukt som jag förmodligen inte kommer äta o så ska jag se på romeo o julia.


uppdatering kommer senare, nås på mobilen om de är ngt.

/sjuka selin

Ovido - Quiz & Flashcards