Alla inlägg under september 2008

Av bessibus - 20 september 2008 14:55

jag hittade ett album idag, ett nerbränt förhäxad soundtracksom jag gensat kopierade ner till datorn och la in på ipoden.

och herregud va längesen jag lyssnade på dessa låtar, jag kan fortfarande texterna, och det är så hilma bra musik, så jag tänkte ge er en låt varje dag som ni typ "måste" ladda ner.. för det här är verkligen jag musik, så jag tar dom uppifrån o ner.

första låten blir.

hot - smash mouth

enjoy.

/e

Av bessibus - 20 september 2008 13:25

omg, jag kollade i en i klassens blogg, brukar kolla in den den är rätt skön, ( http://sooeet.blogg.se/ )  å så skriver hon om förhäxad, min favoritserie genom tiderna<3 jag va så fast i den serien, jag brukade till o med dissa mina vänner för att se de programmet. hurfan kunde jag det liksom(?!) :O gör inte det nu, iaf, så vi vet de, jag va ung o dum.

menmen, så nu har jag världens lust att kolla på förhäxad. även fast jag sett ALLA avsnitt. vill köpa boxarna, ska nog fan önska mig dom när jag fyller år. eller heroes boxarna. ville bara säga det, se förhäxad, om du inte kollat på förhäxad kolla på det! du kan inte bli besviken, kanske inte äe ngt för dig som inte gillar typ heroes, annars är det totalt värt!


dagens låt nlirnu helt klart.

how soon is now? - love spirit love

låten är soundtracket till charmed som de så fint heter på eng.


på bilden bakre raden: piper, paige

främre raden: pure, phoebe

/e

Av bessibus - 20 september 2008 13:04

igår kväll träffade jag min gullunge, vi va ute o gick sen hyrde vi en film, 1408. den va väl inte såå himla bra, eller asså den va inte så läskig. den va bara lite konstig o lite rörig.

efter filmen, va petersson grymt sugen på te så vi gick o gjorde oss lite te, sen gjorde vi barn.. haha, o kollade upp lite sngga kändisar.. haha hoppas att sara blev nöjd emd den fina blden vi skickade henne.

runt 00.30 drog jag hem pettersson följde med mig en bit, mysigt jag fröös så vårt "eftersnack" blev kort.

jag gick hem o la mig o vaknade 12.09 haha, shit va skönt att få sova länge.

vad h'nder idag då? jo jag ska snart gå in o duscha, sen ska jag fixa i mitt rum, o sen följa med mammi till ikea o sen ska i handla lite.

sen skulle jag vilja gå ut o spring men vi får se hur de blir med det, kanske cyklar eller går raskt ist.

sen e jag ledig för andra äventyr!

/e

Av bessibus - 19 september 2008 18:47

ja ni skrika är det jag skule vilja gö, bara skrika rakt ut.

ta ut alla aggritioner. jag är så trött på skit o tjafs.

vf är inte livet enkelt?

Av bessibus - 19 september 2008 16:30

hur fårman in youtube klipp, ngn som kan hjälpa?

Av bessibus - 19 september 2008 15:54

japp då var det fredag igen o sista dagen innan helgen.

det var en lugn dag, vi sminkade hela dagen så jag blev sminkad och sminkade, själv fick jag tvätta bort mitt smink för min sminkös va inte nöjd. o jag blev inte heller nöjd med min sminkning på henne, men men, vad gör man inte har typ inte sminkat på hela sommaren.

i helgen måste jag få soova o länge åxå. jag känner att miin krop inte sovit eller ätit som den ska, så inge godis på hela helgen, jag tror att jag kommer klara det ganska bra. är så äcklad av allt som har med sockar att göra just nu så det finns inte.

ska försöka träna åxå 2-3 ggr, styrka o kondis. blir nog mest kondis. om jag känner mig själv. sen när jag får pengar ska jag köpa friskis kort.

o herre gud komme rinte ha några pengar kvar ska köpa en paryfm åxå om ekonomin tillåter har ju ingen kvar fan!


vad händer ikväll då? ingen aning faktiskt, ska försöka få pettersson att träffa mig om de går, men vi får se.


ska kanske ut o gå en stund innan det blir mat, vore sköönt.

ska lägga in en bild på hur "brun" jag va efter sommaren.

ha det bra.

 /e

Av bessibus - 18 september 2008 16:10

fotoade lite ego bilder idag.

kände att de va längesen.

känner mig skit äcklig just nu, har svullat hela veckan, nu ska jag ut o gå, men tänkte lägga ut 2 bilder innan jag lämnar huset.

hatar detta så in i bomben, dey finns inge värre.

friskis kort nästa känner jag, bara vänta på att pengarna ska komma.

/e


Av bessibus - 18 september 2008 15:17

kollade lite besöks statistik. idag, och såg att bloggen får fler o fler besökare, ökar faktiskt med 9 pers per mån. även denna och denna månad är ju inte slut än då vi får se hur det slutar ville bara säga det :D

så tack till alla er som kollar in min blogg. kommentera gärna man blir så glad, man får liksom en riktig bekräftelse på att ngn läser den :D det gör en skit glad. så tack.

/e

Ovido - Quiz & Flashcards