Alla inlägg den 7 september 2008

Av bessibus - 7 september 2008 17:37

träffade teresia en kortis. vi va hemma hos henne, kollade p ålite klipp på datorn, tiff kom dit o jag gick.

träffade sara på stan, gud vad den damen kan få mig på ra humör. behövde bara se henne och blev typ lyckligast i världen på 2 sekunder.. hur som helst vi satt på varma gubben som  va kall och filmade lite, sen drog vi till donken och åt lite. de vamys, jonte ringde och skulle komma men han dissade oss pga ingen skjuss, inga pengar o ingen moppe, han kunde alltså inte ta sig in.. jaja, ska kanske träffa han imorgon om inte annat.

nu snart ska jag äta och  jag ska åxå springa om 1h.. det blir mysigt, tar nog o går raskt ist.

hur som helst skola imorgon igen. roligt värre, undra vad jag ska göra på håltimmen som är i ca 3h.. vi får se det då. kanske gör pyskologi-läxan.. vi får se.

hur som helst ha det bra, puss hej!

Av bessibus - 7 september 2008 10:42

japp, jag har gjort en lite mer höst design nu, men jag vet inte riktigt om jag är klar, jag är inte riktigt nöjd. men men, om jag sitter en stund till blir det nog bra.

vad hädner idag då? jo jag ska fixa mig själv nu, sen vet jag inte, typ åka o handla med mamma skulle va guld, vi har typ inget hemma nu.

sen om det blir som vi sagt kommer sara in i eftermiddag innan hennes salsalektion. mysigt.

imorgon är det måndag.. palla måndagar. då har vi en lektion 3h hål!!! för att sen ha en annan lektion, så jälva ovärd dag typ.

btw ska kanske träffa elin ngn gång nästa vecka. mysigt va typ evigheter sen.

 jaja, ha det bäst. det ska jag försöka med. puss hej!

Av bessibus - 7 september 2008 10:29

ja ni människor livet är inte lätt ibland.

det är verkligen jobbigt att leva ibland.

när allt runt om bara blir sämre.

vad ska man göra då? jo kämpa på och invänta förbättreingen som i mitt fall typ aldrig verkar komma... jag har väntat såå länge känns det som, o problemen blir bara större och fler o jag orkar fan snart inte längre.

allt blir bara fel. det känns oms att det varit som en bergodalbana men nu snart är det fan fritt fall.. jag vill bara att allt ska bli bättre, jag orkar inte med mer skit. jag kommer ju bli störd snart..

hatar detta så jälva mkt. detta år har varit bara hemskt. det har varit det sämsta och mest jobbiga någonsin. ju mer jag lever, ju mer jag lyssnar, ju mer skit får man höra om människor man trodde va bra, ju mer sjunker man ner då man inser att så många människor är helst jävla störda. de är ju precis som alla andra.

vf finns det så många skit-människor o så få underbara?

 det får väl typ bli livets fråga..


dagens låt:

sitll goning storng typ..

avril lavigne - nobodys home

Ovido - Quiz & Flashcards