Alla inlägg den 9 september 2008

Av bessibus - 9 september 2008 17:13

japp. idag fick jag min nagelförlängning, och vi va en man kort så 2 st gjorde på mig samtidigt, dvs jag fick 10 naglar, dvs en hel förlängning :D:D:D jag är lycklig. hah

men nu ska jag bara fila, dom liite och måla dom i fransk stil, (franskmanikyr.) haha

jaja,kören börjar idag har ingen lust alls, pallar inte.

men ska nog gå ut en stund o gå efter om det inte ösregnar. för så pallar jag inte. då kanske jag hyr in mig hos ngn en stund.

sen har jag ju min psykologi läxa, somjag inte fattar ett skit av. där kommer blonda jag fram igen.

hur som helst jag är ganska lyckig idag. så ha det bra puss hej!

Av bessibus - 9 september 2008 09:26

ja idag äre skola igen.

vi har hantverk hela dagen :D gud vad härligt, och det roliga är att jag kommer inte göra ett skit, för vi övar på att sätta på tippar och så.

så idag komer jag komma hem med 5 långa naglar om allt vill sig väl. :D jag är lycklig, fast jag vill ha, 10 och en förlängning, (dvs med förstärkning också inte bara lim, men det kommer vi få så småning om, :D)

naglar tycker jag är skit kul, ska nog beställa/köpa, lite tippar, lim o förstärkning, och göra lite på mina kompisar som inte har ngt problem med att utnyttja mig xD haha, men det gör jag med ett nöje, men förlängningar kommer jag nog ta en peng för, så att det går runt med material. annars går ju jag bara "back" och det är inte bra.

hur som helst, ag brukar göra manikyr på mina nära o kära, och morsans kompisar är ju typ skit galada över att jag går där jag går, för de vill gärna utnyttja mig en kväll xD med att fixa ögonbryn, smink, kläder o färger, naglar mm. men då vill jag ha lite pengar. men men


hur som helst, nu är det duschen som kallar tror jag. 

sen kommer ju preoblemet vad ska man ha på sig?

jaja, vi tar ngt, det blir säkert bra.


ha det bäst där ute, puss!

Ovido - Quiz & Flashcards