Alla inlägg den 22 september 2008

Av bessibus - 22 september 2008 20:50

jag har nu fixat til lite bilder som jag tog för ngn dag sen.

har gjort dom lite mer så som jag känner mig för tillfället, o det är ganska mörkt som ni ser.

och jag har en passion för svart-vita bilder, tycker sånt är skit snyggt!

så jag gillar dessa bilder.

gör du?

/e

Av bessibus - 22 september 2008 20:20

jag orkar bara inte, har ingen lust med ngt, det går lite utför för mig just nu, o jag orkar inte riktigt bry mig, även fast jag bryr mig. jag bryr mig inte om ni fattar det där eller inte jag fattar, o om ni tycker att det är ointeressant att läsa, läs inte då, jag ber er inte läsa. så våga ine klaga på att jag skriver okorrekt eller att jag skriver fel eler att jag skrive rom onödiga saker, för mig är dom viktiga. det är därför jag skriver om dom. jag ahr bloggen för att skriva av mig, och för att dela med mig om mitt liv om det är ngn som vill läsa är det bara en bonus, roligt att ngn vill veta om mitt liv. typ..

orkar egentligen inte skriva alls idag men känenr att det är nödvändigt. att jag behöver det, även om jag inte skriver om ett ända skit idag så hjälper det, även om jag inte skriver om mina "problem" så känns det liksom bättre. som att jag skriver av mig fast jag typ inte gör det.

okej, det där blev väldligt jobbigt att läsa kände jag o svårt att förstå men det skiter jag i, jag mår lite bättre av att skriva här så. och det är det som betyder ngt.


dagens låtar är iaf:

Goldfrapp -Strict Machine. - från charmed soundtracket.

lifehouse - broken. - älskar denna låt såå enormt att de finns inte!

avril lavigne - why.


Ovido - Quiz & Flashcards