Alla inlägg den 31 augusti 2008

Av bessibus - 31 augusti 2008 12:49

jag behöver seriöst mer sömn, jag har sovit typ 6h eller mindre varje (!) dag denna vecka, och jag behöver mkt mera sömn nu. ¨

ska försöka lägga mig tidigt, (lycka till) det blir väl typ 00.00-01.00 som vanligt och upp vid 06.30 dvs då får jag för lite sömn igen! detta är bara en ond cirkel.

hur som helst, i fredags va det mys för att de den historien i bilder gå in på min bilddagbok (http://msselin.bilddagboken.se/p/main.html)

igår va de städadne och plockande, sen bara typ degande, vid 9 kom pttersson o vi såg på film. sen vid typ 12 gick vi ut för att träffa hyllert. vi gick ute i kylan i typ 2h innan han tog bussen in til stan igen.

då drog vi hem för att bädda och vi la oss runt 03.00 för att sedan vakna alltför tidigt.. eller dvs klockan va normalt för att vakna men vi hade sovit alltför få timmar.

så vad händer idag, jag ska städa lite till. och gå ut med sopor mm, och handla ska jag åxå gö.

sen typ dega, jag evt inte om jag pallar med så mkt.

 imorgon är det ju skola igen, och jag tror att det är idag vi har världen läängsta lunch, så jävla ovärt.. vi går ju knappt i skolan, det är inte kul, jag klagar över vårt för slappa schema nu. vi har ju typ 2 lektioner per dag, det är hemskt!


ha det bäst. puss.

Ovido - Quiz & Flashcards